Головна » 2009 » Квітень » 22 » Як перестати бути просто другом
18:38
Як перестати бути просто другом

Сталося так, що коли ви намагалися познайомитися з дівчиною, вона сприйняла вас просто як друга і ви потрапили в так звану “зону друзів”, вибратися з якої дуже складно. В принципі, у дівчат існують дві класифікації: ви стаєте або “другом”, або “її хлопцем”, а як тільки ви потрапили в одну з цих категорій, то вас по-іншому вже не сприймають.
Ось тут допоможуть нижченаведені поради. Навіть якщо вона одразу не перенесе вас із категорії “друзів” в категорію “бойфрендів”, все одно варто спробувати здійснити цей “подвиг”.
Однак перед тим, як ви на це зважитеся, зважте всі “за” і “проти”: існує ймовірність, що якщо щось піде не так, то ви її втратите назавжди. А якщо вона вже стала невід’ємною частиною вашого життя, то вам доведеться перемкнутися на кого-небудь ще.
Все одно хочете спробувати? Тоді оцініть свої переваги. Гарна новина полягає в тому, що вам не потрібно вдаватися до різних хитрощів і з’ясовувати, що її цікавить. Ви вже знаєте її пристрасті, що вона шукає у чоловіків, і можете це використати для відволікання її уваги від ваших потенційних суперників.

Ведіть себе з нею як з жінкою, а не як з другом

Подивіться на ситуацію уважно. Ви ведете себе не як її молодий чоловік, але між вами немає ніякого напруги, все спокійно … навіть занадто спокійно. І хоча подібна ситуація може здатися вам нормальною, насправді, це не дає вам жодних переваг і обмежує простір для маневру.
Вихід із ситуації: намагайтеся бути джентльменом якомога частіше. Якщо гуляєте разом, то запропонуйте їй свою руку, відкривайте перед нею двері, робіть випадкові компліменти, намагайтеся явно не розглядати дівчат, які проходять поруч. Звичайно ж, не потрібно переборщувати і заходити надто далеко, інакше ви точно нікуди не просунетеся.

Почніть фліртувати 

Тепер, коли вона стала для вас більше “справжньою дівчиною” і менше “другом”, починайте частіше фліртувати з нею. І намагайтеся робити це розсудливо, інакше вона стане дивитися на вас не як на друга, а як на збоченця.
Вихід із ситуації: Почніть з найпростішого: затримуйте на ній погляд довше, ніж звичайно і частіше звертайте на неї увагу під час розмови. Частіше намагайтеся розсмішити її, жартуйте.
Згодом можете додати під флірт елементи, які ви використовуєте, щоб закадрити дівчину. Перевага в тому, що ви можете зрозуміти, як вона поставилася до ваших слів і вчинків, і якщо їй щось не сподобалося, то ви зможете підлаштуватися. Крім того, вона не відразу ж зупинить процес (ви ж друзі), а отже, є шанс, що їй це сподобається і вона відповість вам взаємністю.

Як розбити фізичний бар’єр

Постарайтеся зруйнувати фізичний бар’єр між вами (дотики, випадкові дотики і т.п.). В дійсності, ви, можливо, вже зробили це, і навіть не усвідомили цей факт, адже ви подавали їй руку, проводили на місце в кінотеатрі або кафе і т.п.
Вихід із ситуації: Найголовніше - намагатися торкатися її навмисно, щоб у неї виникали тільки певні позитивні думки на цей рахунок. Доторкнутися до її руки під час розмови, покласти свою руку їй на спину під час очікування замовлення в барі, пограти її волоссям - подібні дії допоможуть вам побудувати основу близьких відносин.

Використовуйте своїх друзів

Серед ваших спільних друзів, можливо, є ті, хто вважає, що ви зі своєю обраницею і насправді чудова пара. Якщо так, то використовуйте їх. Цими помічниками повинні бути саме дівчата, оскільки хлопцям явно не вистачає проникливості і вигадки.
Вихід із ситуації: Попросіть таку подругу-помічницю звернути на вас більш пильну увагу. Запам’ятайте: у якийсь момент ваша ціль зрозуміє, можете ви стати її партнером чи ні. Таким чином, мета допомоги вашої подруги - нагадати їй про хороші якості, якими ви володіли, коли тільки познайомилися.
Крім цього, ваша помічниця (-і) будуть повідомляти вам як міняється її думка про вас, підкаже, чи готова вона до серйозних відносин прямо зараз або в суботній вечір їй нема чого робити, і вона хоче з ким-небудь прогулятися.

Вести себе як на побаченні 

Оскільки ви знаходитеся в “зоні друзів”, то у вас немає можливості просто так спонтанно запросити її на дане побачення. Якщо ви це зробите, то це може порушити статус-кво і налякати її. Замість цього, знайдіть спосіб запросити її на побачення, не відкрито.
Вихід із ситуації: Побачення - це, по суті, оцінка-інтерв’ю ваших стосунків, а саме шанс показати себе з кращого боку в надії, що це заведе вас хоч куди-небудь. Хороший спосіб це зробити - завести спільне хобі. Це дозволить вам проводити більше часу разом, і вона може помітити в вас те, чого раніше вона не помічала.
Спільні посиденьки або обіди-вечері також допоможуть вам. І знову: не потрібно бути дуже наполегливим, адже ваша мета полягає в тому, щоб змусити її захотіти проводити з вами більше часу, що допоможе вам призначити їй побачення.

Змінити що-небудь у собі 

Близьке спілкування породжує неповагу. У випадку з друзями це звичайно насправді може і не бути неповагою, але якщо ви згадаєте якийсь факт про вас і те яким ви стали, то це може сколихнути в ній романтичні почуття.
Вихід із ситуації: Позитивні зміни допоможуть їй побачити вас в новому світлі. Нова стрижка або нові “лахи” привернуть її увагу. А якщо ви почнете більш впевнено вести себе в її присутності, то вона замислиться, ким все-таки вас вважати “другом” чи “бойфрендом”.
Будьте мудрими і проникливими. Якщо вона сказала, що їй подобається якась група, не потрібно відразу бігти і купувати всі їхні альбоми, і квитки на наступний концерт. Інакше це буде виглядати просто нерозумно.

Заставте її хотіти вас

Всі ці кроки - це просто підготовка. Якщо ви будете їм слідувати, то це змусить її переосмислити ваші відносини в бік більш близьких. Вони підведуть вас до самої межі “зони друзів”, але чи переходити бар’єр цієї зони, вирішувати вам.
Рано чи пізно вам доведеться зробити свій хід … саме той хід, який потрібно було зробити, коли ви ще тільки познайомилися.
Категорія: Цікаве | Переглядів: 808 | Додав: karvackyi_yura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0