Головна » 2009 » Квітень » 22 » Як перестати хропіти? Декілька професійних порад
18:41
Як перестати хропіти? Декілька професійних порад


Людина, яка хропить, є справді катастрофою для закритого купе поїзда або три-чотиримісного (якщо не більше) готельного номера. Хропіння дратує, хропіння приводить до стресу оточуюючих. Хропіння також шкідливе і для того, хто хропить. В той же час, статистичні дослідження показують, що число хропунів збільшується з віком, і серед людей похилого віку хропунів налічується третина, якщо не більше.

Власне, хропіння не піддається або слабо піддається лікуванню, тому "вилікуватися" складно. Складно, проте все ж таки можливо. Медики пропонують декілька способів, які допоможуть або взагалі позбавитися від хропіння, або хоч би менше хропіти.

1. Ви хропите в основному тоді, коли лежите на спині. Спробуйте інші положення тіла - і хропіння може припинитися.

2. Серед людей з великою вагою, багато є хропунів. Саме зайва вага часто приводить до хропіння. Скидайте вагу, і хропіти почнете менше.

3. Зловживання алкоголем і транквілізаторами теж досить часто приводить до проблеми хропіння. Особливо шкідливе сумісне вживання лікарських препаратів і алкоголю - ніколи не вартує це робити, і не тільки через хропіння.

4. Лікуйте алергічні захворювання - вони теж часто є причиною хропіння.

5. Якщо проблема хропіння зайшла вже дуже далеко - тоді варто подумати про покупку спеціального пристрою, який вдягається на обличчя, і не дозволяє храпуну хропіти.

6. Куріння... Власне, про куріння написано і сказано вже дуже багато. Ну, ще чого один негативний аспект куріння - більшість курців хропуть.

7. Розробіть режим дня. Стабільний режим дня, де чітко вказаний час сну і час неспання, допомагає не тільки позбавитися від хропіння, але і стати здоровішим.

8. Іноді вагітні жінки, які ніколи до вагітності не хропіли, починають хропіти. Медики радять в цьому випадку звернутися до лікаря.
Категорія: Цікаве | Переглядів: 853 | Додав: karvackyi_yura | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0