Головна » 2009 » Червень » 03
Американський музей розіграшів The Museum of Hoaxes склав добірку десятьох кращих жартів, які будь-коли з`являлися в засобах масової інформації і були присвячені Дневі сміху, - 1 квітня, передає видання Breitbart.com. До цього списку ввійшли повідомлення британських і американських ЗМІ, які охоплюють період з 1950-х і до 1990-х років.

Перше місце посіло повідомлення ВВС, передане в ефірі програми "Панорама" 1957 року. Тоді телеканал в своєму сюжеті показав швейцарських фермерів, які збирали з дерев величезні пучки спагетті. Відеоряд супроводжувався коментарем про те, що завдяки незвично теплій зимі в Швейцарії вдалося виростити рекордний урожай цих макаронних виробів. Деякі глядачі, повіривши в те, що відбувається, дзвонили в редакцію і питали, як можна вирощувати спагетті на деревах.

1985 року журнал Sports Illustrated оголосив, що бейсбольна команда New York Mets придбала нового гравця - подавача, який може кинути м`яч з рекордною швидкістю в 270 кілометрів на годин ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 712 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 03.06.2009 | Комментарів (0)

Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0