Головна » 2009 » Липень » 2 » Кращі афоризми Стівена Кінга
08:48
Кращі афоризми Стівена Кінга
Кращі афоризми Стівена Кінга


Не дарма у цього письменника таке звучне прізвище - він є визнаним королем власного жанру. Книги Кінга розлітаються, не встигнувши потрапити на книжкову полицю, і мода на нього не проходить. Ця людина за все своє життя створила багато романів, розповідей, які відрізняються від творів інших авторів. До речі, романи і розповіді Стівена Кінга через деякий час перетворюються на цитати. Найцікавіші з них пропоную оцінити читачам.

Якщо сам про себе не подбаєш, можливо, всім іншим вже і не буде про кого хвилюватися.

Бути дитиною - означає вчитися жити, Дорослим - вчитися вмирати.

Безумство - це щось ніби самогубства свідомості. Чи не стверджують доктори, що єдиний спосіб осягнути смерть - це зобразити її як смерть свідомості? Безумство - це блукаюча куля, яка потрапляє в мозок. - "Балада про гнучку кулю"

Ви інстинктивно відчуваєте, що якщо не відстоюватимете свою точку зору, то ваші власні батько і мати - з кращих спонук - будуть щасливі оточити вас непереборною стіною і вічно тримати в загороді для малюків. - "Крістіна"

Мені здавалося, та і зараз здається, що коли чоловік або жінка вмирають, то це повинно відбуватися швидко. - "Воно"

Ти жертимеш світ або світ жертиме тебе - у будь-якому випадку все о'кей, все йде за планом. - "Повсталий Каїн"

Бог говорить, бери, що хочеш. і заплати за все. - "Все гранично"

Дитина, навіть найрозумніша, залишається дитиною, вона не може правильно оцінити свої почуття. - "Всемогутній текст-процесор"

Душа людини, особливо дитини, нагадує криницю - глибоку криницю з чистою водою. І коли якась думка дуже не приємна людині, вона ховає її в ящик і кидає в криницю, на саме дно. Він чує сплеск - і неприємної думки як не бувало. Але вона залишається. Навіть найглибший колодязь має дно, і, якщо щось зникає з очей, це не означає, що воно дійсно зникло. Ящики, в яких поміщені погані думки і відчуття, гниють, і ця гнилизна може отруїти всю воду і зробити людину божевільною. - "Очі дракона"

Здається, люди схильні бачити дурість і підлоту буквально у всьому, а якщо не бачити, то винаходити. При цьому справжнє зло може залишатися непоміченим ними, навіть якщо стоїть у них перед очима... - "Вантажівка дядька Отто"
Категорія: Цікаве | Переглядів: 706 | Додав: karvackyi_yura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0