Головна » 2009 » Липень » 7 » Як зробити великі м’язи?
21:41
Як зробити великі м’язи?


Перед тим, як вперше переступити поріг тренажерного залу і почати шлях до здійснення вашої мрії про красивому тілі і здоровому дусі, вам потрібно врахувати кілька основних рекомендацій. 

Здоров’я 
При першій же розмові з тренером у тренажерному залі він обов’язково поцікавиться про наявність у вас будь-яких медичних протипоказань для того, щоб врахувати це при складанні програми тренувань. Але тренер - не лікар. Тому, обов’язково з’ясуйте у спеціаліста, чи немає у вас протипоказань до занять з обтяжень. Вам необхідно пройти повне медичне обстеження, і довідатися, чи немає у вас захворювань, які можуть загострити у процесі тренінгу.

Інформація взята з www.fitfan.ru

 Далеко не всі захворювання забороняють підняття важких предметів, багато з них лише накладають певні обмеження на тренування, а які обмеження - це вам скаже лікар (ну або грамотний тренер при точному врачебной діагнозі). Можливо також, що регулярні тренування допоможуть вам подолати або запобігти деякі хвороби. Пам’ятайте, головне - не нашкодити. Адже фізкультура лікує, а спорт … самі знаєте, що робить. 

Початкова фізична форма 
Важливим аспектом є ваше фізичний стан на даний момент. Багато ведуть малорухливий спосіб життя: мають сидячою роботу, ніколи в житті не тренувалися, прогулювали уроки фізкультури і т.д. І ось вони йдуть в зал в стані повної растренірованності. Якщо ви належите до цього типу людей, то не сподівайтеся на карколомні результат після навіть великого терміну тренувань. Перш ніж організм почне відповідати вам зростанням маси і сили, що йому необхідно звикнути до тих навантажень, які для нього є новими, повинні звикнути легені, серце і весь організм в цілому. Пройде чимало часу, перш ніж ви зможете розвинути необхідну для прогресування рівень інтенсивності. Просто трудитесь над собою і поступово ви помітите поліпшення своєї фізичної форми. 

Початок занять 
НЕ женуться за великими вагами. Сила в бодібілдингу - це просто побічний ефект. Учитесь цільові відчувати м’язи, думайте про них під час виконання вправ. Якщо вага, з яким ви починаєте працювати, занадто великий, в процесі будуть задіяні м’язові групи, які ви і тренуватимуть-то не збиралися. А вам це не потрібно … 
Обов’язково стежте за диханням. Спочатку це складно, але потім дійде до автоматизму. Запам’ятайте, видих - на зусиллі! 

Тривалість тренування 
Вся ваша робота з залізом повинна займати не більше 40-60 хвилин. Якщо за цей час ви не «вбили» себе і готові провести в залі ще години дві, то варто задуматися про підвищення інтенсивності або менше відволікатися на розмови з сусідами по тренажерами. А може, треба просто залишати у роздягальні мобільний телефон.

Категорія: Цікаве | Переглядів: 806 | Додав: karvackyi_yura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0