Головна » 2009 » Липень » 7 » Windows 7 (Vienna)
15:41
Windows 7 (Vienna)

Нова версія Microsoft Windows, відома під кодовою назвою Vienna або Windows 7, може вийти на півроку раніше заявленого терміну - в II половині 2009 р. Ймовірно, це пов'язано з прохолодним прийомом Windows Vista з боку користувачів. Не дивлячись на порівняно хороші продажі Windows Vista, раніше система вже визнавалася «провалом 2007 року».

Наступна версія операційної системи Windows, відома під кодовим ім'ям Vienna або Windows 7, може вийти раніше запланованого терміну. Попередня версія системи вже направлена ключовим партнерам Microsoft для тестування. Раніше випуск нової версії системи був запланований на 2010 р. відповідно до стратегії «нова операційна система - кожні 4 року». Проте, за даними видання TG Daily, випуск Windows 7 відбудеться раніше запланованого терміну - в II половині майбутнього року.

Ймовірно, що Windows 7 буде заснована на новому оптимізованому ядрі MinWin. За словами розробників, нове ядро повинне покласти край репутації Windows як громіздкої операційної системи, що неекономно використовує комп'ютерні ресурси. Також з'являлася інформація про те, що нова версія ОС від Microsoft володітиме мультисенсорным інтерфейсом (Multi-Touch). «Якщо ви були уражені інтерфейсом iPhone, то від того, що зможе запропонувати Windows 7, ви сильно здивуєтесь», - повідомляв свого часу один з розробників системи Хілтон Локі (Hilton Locke). Цього разу згадується ще одна нова деталь - Windows 7 підтримуватиме комп'ютери з декількома відеоадаптерами різних виробників. Тестова версія нової ОС - Milestone 1 (M1) - доступна тільки англійською мовою і пропонується як в 32-бітовій, так і в 64-бітовій версіях. Крім того, початкова версія ОС вже включає Media Center. Відповідно до раніше опублікованої інформації, Windows 7 продаватиметься в призначеній для користувача редакції і редакції для бізнесу. Нарешті, відзначимо, що в Microsoft розглядають покрокову систему оплати своїх нових програмних продуктів.

Наступна тестова версія ОС - Milestone 2 (M2) - запланована на квітень або травень 2008 р., М3 повинна буде вийти в III кварталі 2008 р. Після чого побачать світло бета-версія і реліз-кандидат, але конкретно про терміни їх випуску поки нічого не повідомляється. Дізнатися конкретніші терміни виходу Windows 7 можна буде під час анонса змін в Windows Logo Program. Як правило, нова програма анонсується за 18 місяців до виходу фінального реліза нової системи.

Обгрунтуванням скорочення термінів розробки нової операційної системи, можливо, є прохолодний прийом Windows Vista і тиск на Microsoft з боку комп'ютерних виробників, внаслідок чого компанія продовжила продаж Windows XP до кінця червня 2008 р., відзначають експерти.
____________________________________________________
Screenshots:
http://img154.imageshack.us/img154/5007/startpa8.jpg


Категорія: Цікаве | Переглядів: 689 | Додав: karvackyi_yura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0