Головна » 2009 » Липень » 8 » Internet Explorer зомбує користувачів
16:09
Internet Explorer зомбує користувачів


Як це часто буває, недокументовані можливості нової версії браузера Internet explorer були виявлені зовсім випадково. Річард Гейтс, який є простим користувачем і часто користується Інтернетом для пошуку інформації, звернув увагу, що як тільки він починає щось шукати в Інтернеті, його кіт Шерхан, породи російська блакитна, влаштовується недалеко від монітора, завжди з правого боку, і уважно дивиться на монітор.

Причому, якщо і вдається зігнані кота з цього місця, то він обов'язково відразу повертається. Коли ж Річард починає працювати з офісними додатками, наприклад, або запускає якісь іграшки - Шерхан повертається і йде сам. Річарда це дуже спантеличило, і він розповів про це своєму другу Л.С., і навіть продемонстрував йому цей феномен.

Можливо, це б так і залишилося нерозгаданих примхи кота Шерхана, якщо б, одного разу, Річард випадково не завантажив інший браузер. Вирішивши, так і бути, попрацювати з ним, він тільки через деякий час звернув увагу на те, що кіт до монітора не прийшов.

Тоді-то у него и зародились підозри щодо браузера Internet Explorer, а, проаналізувавши поведінку кота, він прийшов до висновку, що зацікавленість до переглядача Шерхан став проявляти після встановлення останньої версії. Своїми підозрами він і поділився з Л.С.

Друг залучив до цього питання фахівців, які, після проведених досліджень з'ясували, що нова версія Internet Explorer програмує людей на використання тільки продуктів Microsoft за допомогою нового способу психомоторному програмування.

Щоб користувачі не помітили, ця функція автоматично вимикається через 40 днів.

Коли вибухнув скандал, з'ясувалося, що новий спосіб психомоторному програмування був відкритий у секретної лабораторії Microsoft, яка займається вивченням прихованого впливу комп'ютерних програм на підсвідомість.

А вплив на котів саме породи російська блакитна пояснюється тим, що у них відсутній пігмент в потоншення кінчиках шерстінок (із-за цього вони здаються посрібленого).

Скандал компанія Microsoft намагається зам'яти, аргументуючи, що цей вплив - побічний ефект проведених досліджень, і ні один користувач поки не постраждав, а ця недокументовані можливість браузера вилучено у фінальній версії Internet Explorer.
Категорія: Цікаве | Переглядів: 724 | Додав: karvackyi_yura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0