Головна » 2009 » Липень » 8 » Перший в світі вагітний чоловік
16:37
Перший в світі вагітний чоловік



Томас Бітті, житель штату орегон, США. На жаль, дружина містера Бітті не може мати дітей, тому він вирішив народити сам і зараз знаходиться на восьмому місяці вагітності. Допомогло те, що в недавньому минулому Бітті був жінкою, і зберіг жіночі репродуктивні органи.


Колись Томас Біті з'явився на світло жінкою на ім'я Трейсі Лагондіно. У юнацькі роки він навіть брав участь в конкурсі краси "Юна Міс гаваї".


За 4 тижні до пологів перший в світі вагітний чоловік позує голим перед фотографам і опубліковує свої дитячі і юнацькі фотографії. Тоді, будучи красивою дівчинкою на ім'я Трейсі Лагондіно, він навіть брав участь в конкурсі краси "Юна Міс гаваї".



У ексклюзивному інтерв'ю журналу News of the World перший тато-транссексуал і його дружина Ненсі розповіли про своє сімейне щастя і про підготовку до знаменної події. Крім того, пара зробила сенсаційну заяву - вони готові народити ще декілька дітей.



Колись Томас Біті з'явився на світло жінкою на ім'я Трейси Лагондіно. У юнацькі роки він навіть брав участь в конкурсі краси "Юна Міс гаваї". Проте десять років тому йому зробили часткову операцію по зміні підлоги: видалили груди і ввели гормони.



Але жіночі репродуктивні органи у Томаса збереглися, тому він і його 45-річна дружина Ненсі, у якої видалена матка, змогли завести дитяти. Він перестав робити ін'єкції гормональних препаратів, і у "нього" знову почалися місячні.



Отже Томас, запліднений спермою анонімного донора, повинен народити дівчинку вже 3 липня шляхом операції кесарева перетини.

34-річний Томас навіть попозував голим для фотографів. Його вражаюча фотосесія, опублікована в журналі показує, як проходить його вагітність. На фотографіях видно, що Томас поводиться як звичайний чоловік: він щодня голиться, годує домашніх папуг. А ось він приймає ванну, лежачи в міхурах і дивлячись на свій живіт, повідомляє Фактnews.
Категорія: Цікаве | Переглядів: 896 | Додав: karvackyi_yura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0