Головна » 2009 » Серпень » 25 » Курорт Катранка, що на Одещині...
12:51
Курорт Катранка, що на Одещині...
На google.maps карта Катранки так само і карта Расейки обрізана - половина курорту дана у високій якості, половина - розмазала. Втім дивіться самі.
Це все я до того, що від Катранки до Расейки по пустинній і безлюдній піщаній косі близько 5 кілометрів на південний захід і ми з другом вирішили поглянути що сусідній курорт із себе вдає.дорога к Катранке
Дорога туди у нас зайняла дещо більше години, сама коса абсолютно пустинна, за всю дорогу від Рассейки до Катранки нам попалося людина п'ять. За часом похід туди, назад і годинна екскурсія по самому курорту зайняли близько трьох з половиною годин. По розмірах Катранка менше Расейки але компактніша формою - бази зібрані разом і сполучені між собою мережею вузьких заплутаних вуличок. Якщо в Расейке заблукати практично не реально, то в Катранке розставлені покажчики - "море туди, база відпочинку **** - туди". Ціни на номери приблизно такі ж як і в Расейке - 25-35 грн/сутки за містечко, де можна переночувати середній паршивості, (одномісних номерів немає) хоча зустрілася одна пропозиція покращуваної комфортності (кондиціонер, телевізор, без живлення) за 70(двомісне). З інших інтересностей нами був виявлений відеозал - кімната з телевізором середніх розмірів, де вони на пару із стареньким відеомагнітофоном показують подуставшие вже бойовики 2-3 літніх давності (вивчив афішу),пара-трійка барів, закусочні і невеликий базарчик, на пляжі - гора і оренда шезлонгів. Основна тусовка збирається в найбільшому барі "Молоко", там же і відбувається дискотека. На стовпах розклеєні розклад рух маршрутів - регулярно вирушають рейси в Татарбунари і Ізмаїл. На пляжі крім того нам кинулося в очі, то що досить мало відпочиває молоді - в основному родинні пари (або лише матері) з дітьми і пенсіонери. Вечорами тут напевно нудний, хоча як місце для родинного відпочинку - те що треба! Фоток я не робив, та і фотографувати там особливо було нічого - ті ж бази відпочинку очерет, лиман, море....






Для любителів в основному клубної музики я вам можу порадити один з найкращих нічних клубів курорту - "Молоко". Назва трішки дивна, але це нічого не означає. Розклад проведання вечірок дивіться нижче:




http://i050.radikal.ru/0908/55/a38cb3d5201b.jpg


Головні переваги курорту “Катранка” – це прекрасний піщаний пляж, який протягнувся на відстань до 80 км. від курорту “Затока” до курорту “Катранка”, в морі чиста вода (немає промислових підприємств на відстані 60 км.), неглибокий пологий берег. Продовж червня – вересня температура повітря: 24-32, а води 21-26 градусів Цельсія.
На курорті “Катранка” працюють магазини, сільськогосподарський ринок, кафе, бари, дискотеки. На замовлення проводяться екскурсії в місто-герой Одесу, відстань до якого від курорту – 120 км, а також в українську “Венецію” – містечко Вилкове, яке розміщене в гирлі Дунаю на відстані від курорту – 110 км.












Категорія: Цікаве | Переглядів: 1567 | Додав: karvackyi_yura | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0