Головна » 2010 » Грудень » 22 » Скачати Дизайн Календарів 5.0 безкоштовно
16:34
Скачати Дизайн Календарів 5.0 безкоштовно


Про програму: Дизайн Календарів - це доступна і зручна програма для створення красивих календарів з фотографіями на будь-який рік чи місяць. Досить вибрати формат та оформлення проекту, додати фотографії - і отримати чудовий результат. Програма дозволяє підготувати сотні варіантів календарів в самих різних стилях: класичному і сучасному, суворому або витонченому, діловому або романтичному. Персональний календар - це не тільки відмінний подарунок друзям і близьким, але й прекрасний рекламний продукт для вашого бізнесу! 

У комплект програми включена велика добірка оригінальних шаблонів, створених професійними дизайнерами. Створюйте календарі будь-яких форматів: настільні та настінні, кишенькові й перекидні. 

Готовий календар можна роздрукувати вдома, в офісі або зберегти для тиражування в друкарні. 

Використовуючи Дизайн Календарів, ви можете виділяти свята і вихідні різними кольорами. Програма дозволяє додавати, видаляти і редагувати окремі свята. Крім того, можна створювати і зберігати спеціальні групи свят для кожного календаря, наприклад, державні, професійні, релігійні і т.п. 

Програма дає можливість налаштувати будь-який елемент календаря, включаючи заголовок, шрифти, фон, розташування місяців і багато іншого. Також підтримується створення календарів на двох мовах. При цьому програма проста в освоєнні і забезпечена докладною довідковою системою. 

Інформація про програму 
Назва: Дизайн Календарів 
Версія: 5.0 
Рік випуску: 2010 
Платформа: Win. XP/Vista/7 
Мова інтерфейсу: Російський 
Ліцензія: Free 
Розмір: 59.6 MB 

Завантажити Дизайн Календарів 5.0 

Категорія: Софт | Переглядів: 4342 | Додав: karvackyi_yura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0