Головна » 2009 » Липень » 2 » Чого не варто робити на першому побаченні? (+5 фото)
08:44
Чого не варто робити на першому побаченні? (+5 фото)
Чого не варто робити на першому побаченні?


Я думаю, що перше побачення не завжди легко дається навіть досвідченим ловеласам. Завжди може щось піти не так, і ніякий досвід не допомагає. Цікаво, що багато чоловіків допускають одні і ті ж помилки, навіть не підозрюючи про те, що роблять щось не те і не так. Пропоную проглянути цю статтю, присвячену помилкам на першому побаченні. Порад всього п'ять, але всі вони досить значні, так що ознайомитися варто. До речі, якщо у вас самих є, що порадити, відписуйтеся у коментарях - інші відвідувачі будуть Вам вдячні.

Порада 1

Чого не варто робити на першому побаченні?


Ніколи не питайтеся у жінки про те, куди вона хотіла б піти на першому побаченні, і що вона хотіла б робити. Загалом, перше побачення добре тим, що все складається як би само собою, а подібні питання можуть утвердити дівчині в думці, що Ви - нерішучий тип, а таких, як відомо, не дуже люблять жінки (хоча це теж спірне питання). Плануйте все самостійно, включаючи план на випадок, якщо все піде не так.


Порада 2

Чого не варто робити на першому побаченні?


Хочете повести її на першому ж побаченні в кіно? Думаю, не вартує це робити. Адже на першому побаченні можна дізнатися більше один про одного, а зробити це можна тільки спілкуючись. Яке вже тут спілкування, якщо черговий Рембо перемагає всіх на екрані під акомпанемент передсмертних криків переможених лиходіїв. У кіно добре водити дівчину, яку Ви вже знаєте, інакше ніякого спілкування не вийде, і перше побачення можна буде вважати невдалим навіть у випадку, якщо вашій красуні фільм сподобається (це зовсім не означає, що і Ви їй сподобалися). Не варто обмежувати спілкування відерком попкорну, правда?


Порада 3

Чого не варто робити на першому побаченні?


Спробуйте запросити дівчину в місце, яке Ви добре знаєте. Це може бути не тільки кафе або ресторан - можна запросити її в парк, де ви відчуваєте себе впевнено, і можете показати багато цікавого (наприклад, п'ятсот-літній дуб або місто з висоти). Загалом, варто відразу ж узяти ініціативу в свої руки, а зробити це можна легко тільки там, де ви почуваєте себе дійсно господарем положення.


Порада 4

Чого не варто робити на першому побаченні?


Варто зробити ваше перше побачення не просто приємним, а захоплюючим. Ресторан, кафе - все це стандартно, хоча і вважається нормальним при першій зустрічі. Спробуйте придумати щось цікавіше, наприклад, поведіть її в музей сучасного мистецтва, потім покатайте в найближчому парку на чортовому колесі, потім разом погуляйте по старій вулиці вашого міста, де все говорить про минуле. Загалом, проявіть фантазію, зробіть побачення захоплюючим, дівчина це обов'язково оцінить.


Порада 5

Чого не варто робити на першому побаченні?


Ця порада може здатися комусь спірною, але все таки. Я б радив не прагнути вразити дівчину купою грошей, які Ви розкидаєте направо і наліво. Звичайно, якщо Ви не збираєтеся заводити з нею серйозних відносин, а бажаєте лише привернути будь-яким доступним чином, щоб переспати, тоді вперед. Але якщо Ви цінуєте те, як дівчина відноситиметься саме до вас, як до чоловіка, а не як до грошового мішка, варто почекати з пусканням пилу в очі. Ясна річ, рахунок оплачувати вам, але якщо дівчина захоче, дозвольте їй сплатити свою частку - деякі представниці жіночої статі відчувають себе упевненіше, якщо платять по рахунках самі.
Категорія: Цікаве | Переглядів: 817 | Додав: karvackyi_yura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0