Головна » 2009 » Липень » 02
 Як грамотно списувати


Начебто і живемо в століття Hi-tech, а народ списує по-старому, приносячи кіпи шпаргалок у всіх доступних місцях. Деякі приносять мобільні(КПК, плеєри), куди заливають необхідні матеріали. Але є ще один відмінний і сучасний спосіб списати , доступний практично кожному, на початку літніх іспитів багатьом буде корисно ;). Читаємо і запамятовуємо детальну покрокову інструкцію в картинках.

Отже, приступаємо до створення шпигунської і якісної шпаргалки.

 Як грамотно списувати


Набираємо текст на компютері, або беремо вже готовий, форматуємо для зручності.

 Як грамотно списувати


Розмір шрифту рекомендую встановити на 6-8.
... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 999 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 02.07.2009 | Комментарів (0)


«Від вязниці і від суми не зарікайся» - здається, так звучить приказка. Виявляється, у вязницю можна потрапити навіть унаслідок переходу на літній час. Саме із-за переведення стрілок на годину вперед Корі Уебб (Cory Webb), 15-річний американський підліток з Піттсбурга, провів 12 днів в камері.
Уебб подзвонив по телефону гарячої лінії своєї школи рівно за годину після того, як в школу подзвонив телефонний терорист і попередив про нібито закладену в будівлі бомбу. У інформації про дзвінок було вказано новий літній час, на який всі перейшли напередодні. Але адміністрація школи забула перевести стрілки на годину вперед і тому вирішила, що з погрозами дзвонив Уебб.
Категорія: Цікаве | Переглядів: 768 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 02.07.2009 | Комментарів (0)


8 найдорожчих страв у світі


Те, що ми їмо щодня, не йде ні в яке порівняння з тим, що подають в елітних ресторанах. Але навіть в таких закладах є страви, які може собі дозволити один з десяти або навіть ста відвідувачів. Вся справа в ціні - найдорожчі страви світу оцінюються в тисячі доларів, і звичайно ж, навіть добре забезпечена людина (я не говорю про мультимільйонерів) не може собі дозволити витрачати цілий статок на сніданок, обід і вечерю. Цікаво, а хтоcь з читачів CIKAVO пробував щось подібне? Чекаю ваших відповідей у коментарях.

Шафран. Здивовані? Я був теж здивований тим, що якась спеція у наш час може коштувати дорожче, ніж золото. Шафран готується з рильця квітки фіолетового шафранового крокусу. У кожній квітці всього три таких рильця, і на виготовлення ста грамів спеції (сухої) йде приблизно 50 тисяч (!) квіток. Таку кількість квіток крокусу достатньо, щ ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 840 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 02.07.2009 | Комментарів (0)

Афоризми про дружбу


Друзі - це найцінніше, що у нас є, стверджує безліч класиків. Дійсно, людині без друзів дуже важко жити, хоча, напевно, знаходяться і ті, хто стверджує зворотне. Давайте подивимося, що говорили про дружбу великі - можливо, стільки людей (і яких людей) не може помилятися? Приведу декілька найбільш яскравих цитат знаменитих людей (не плутати із знаменитостями), які прославилися в віках завдяки своєму таланту.

До речі, в анонсі вказаний китайський ієрогліф, який означає дружбу.

У світі немає нічого кращого і приємнішого за дружбу; виключити з життя дружбу - все одно що позбавити світ сонячного світла. - Ціцерон

Ніколи щастя не ставило людину на таку висоту, щоб вона не потребувала друга. - Сенека

У дружбі нема ніяких розрахунків і міркувань, окрім неї самої. - Монтень

У світі мало дружби - і менше всього серед рівних. ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 794 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 02.07.2009 | Комментарів (0)

Кращі афоризми Стівена Кінга


Не дарма у цього письменника таке звучне прізвище - він є визнаним королем власного жанру. Книги Кінга розлітаються, не встигнувши потрапити на книжкову полицю, і мода на нього не проходить. Ця людина за все своє життя створила багато романів, розповідей, які відрізняються від творів інших авторів. До речі, романи і розповіді Стівена Кінга через деякий час перетворюються на цитати. Найцікавіші з них пропоную оцінити читачам.

Якщо сам про себе не подбаєш, можливо, всім іншим вже і не буде про кого хвилюватися.

Бути дитиною - означає вчитися жити, Дорослим - вчитися вмирати.

Безумство - це щось ніби самогубства свідомості. Чи не стверджують доктори, що єдиний спосіб осягнути смерть - це зобразити її як смерть свідомості? Безумство - це блукаюча куля, яка потрапляє в мозок. - "Балада про гнучку кулю"

Ви інстинкти ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 706 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 02.07.2009 | Комментарів (0)

Найстрашніші в'язниці світу


У цивілізованих країнах преса рясніє заголовками про необхідність захисту прав ув'язнених, про заборону страти і про те, наскільки необхідно проводити виховні роботи. У результаті багато в'язниць Європи більше схожі на санаторії, ніж на місця позбавлення волі. Зовсім по-іншому справи йдуть в інших країнах, причому не тільки відсталих, але і цілком розвинених - наприклад, в США. У деяких, найбільш сумних в'язницях до цих пір практикуються тортури, а ув'язнені позбавляються всіх прав відразу після того, як потрапляють в якусь з в'язниць, описаних нижче. Я думаю, що в порівнянні з деякими з них, наші в'язниці можна вважати райськими зонами.

В'язниця Rikers Island

Найстрашніші в'язниці світу


Ця в'язниця знаходиться в Нью-Йорку, і вона в ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 789 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 02.07.2009 | Комментарів (0)

Чого не варто робити на першому побаченні?


Я думаю, що перше побачення не завжди легко дається навіть досвідченим ловеласам. Завжди може щось піти не так, і ніякий досвід не допомагає. Цікаво, що багато чоловіків допускають одні і ті ж помилки, навіть не підозрюючи про те, що роблять щось не те і не так. Пропоную проглянути цю статтю, присвячену помилкам на першому побаченні. Порад всього п'ять, але всі вони досить значні, так що ознайомитися варто. До речі, якщо у вас самих є, що порадити, відписуйтеся у коментарях - інші відвідувачі будуть Вам вдячні.

Порада 1

Чого не варто робити на першому побаченні?


Ніколи не питайтеся у жінки про те, куди вона хотіла б піти на першому побаченні, і що вона хотіла б робити. Загалом, перше побачення добре тим, що все склада ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 816 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 02.07.2009 | Комментарів (0)

Вдалі афоризми про погоду


Погода, як відомо, одна з найбільш мінливих речей в нашому житті. Це твердження особливо справедливе в 21 столітті - в Африці йде сніг, а в середній смузі гуляють торнадо. Погода завжди цікавила людей, і багато відомих осіб залишили декілька вдалих афоризмів про погоду, які цитують до цих пір.

Я нічого не бажав би міняти в Англії, окрім погоди. - Оскар Вайлд

Клімат в Ірландії дивовижний, але погода його нищить. - Тоні Батлер

Не сваріть погоду - якби вона не мінялася, дев'ять людей з десяти не змогли б почати жодної розмови. - Френк Хаббард

Барометр - дотепний прилад, що показує, яка зараз є погода. - Амброз Бірс

Весна цього року затрималася і непомітно перейшла в осінь. - Стас Янковський

Єдині, хто будуть на варті і захисті Батьківщини в п'ятницю ввечері 23 лютого, по прогнозах синоптиків - це морози ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 745 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 02.07.2009 | Комментарів (0)

Вдалі афоризми від Робіна Вільямса


Напевно, багато наших читачів знають коміка і актора Робіна Вільямса. Він став відомим завдяки своєму винятковому таланту і здібності до імпровізації. У США його дуже люблять і поважають. До речі, Робін Вільямса є також визнаним драматичним актором, так що можна сказати, що грані його таланту численні. Правильно говорять, що "талановита людина талановита у всьому". Декілька цитат Вільямса стали дуже відомими, і я привожу їх в цій статті.

Коли я помру, танцюйте на моїй могилі і поливайте квіти тим, що п'єте самі. Робіть що хочте, тільки не клонуйте мене, тому що мій клон ніколи не буде, таким самим як я.

Бог подарував чоловікові мозок і пеніс, але, на жаль, коли працює один з них, другому не вистачає крові. - Робін Вільямс з приводу Клінтона і Лєвінскі.

Кокаїн - це попередження Панове про те, що ти заробляєш дуже багато грош ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 728 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 02.07.2009 | Комментарів (0)

Декілька порад початківцям бодібілдерам від професіоналів


Велика частина чоловіків, хлопців і підлітків хочуть мати красиву мускулатуру, щоб подобатися і собі, і представницям прекрасної половини людства. Невелика частина цих чоловіків дійсно починають працювати над собою, і вже зовсім крихітний відсоток дійсно добивається успіхів. У даній статті я не розповідатиму про силу волі, про необхідність постійної роботи над собою - все це і так зрозуміло. Пропоную почитати поради початківцям бодібілдерам, причому поради ці не надумані, а реальні, їх дають культуристи, яких можна вважати професіоналами.

До речі, перш ніж викласти обіцяні поради, хотілося б підкреслити, що "постійна робота над своїм тілом" зовсім не означає знущання з власного організму, це не те коли в хід йдуть 20-годинні тренування, хімічні препарати і інша туфта.


Порада перша. Встановіть правильний ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 1010 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 02.07.2009 | Комментарів (0)

Фотографуємо свого вихованця - декілька порад


Як часто ви фотографуєте свого собаку, кішку, або улюблену папугу? Швидше за все, досить часто, оскільки як інакше можна пояснити такий наплив подібних фото на хостінгах зображень всіх мастей і масштабів, плюс величезна кількість відеороликів, головними героями також виступають брати і сестри наші менші... На жаль, велика частина таких фото, не кажучи вже про відео, залишають бажати кращого, і ніяких відчуттів, окрім бажання швидше закрити сторіночку з фото, не викликають. Причиною тому - невміння отримати хороший знімок свого вихованця. Давайте подивимося, що радять фахівці.

Відразу хотілося б зауважити, що дана стаття навряд чи дасть щось нове профі, які частенько заглядають на наш сайт. Підкреслю, що цей пост - для новачків у справі фотографії, так що любителям писати коментары в стилі "Я це ще в шостому класі знав" радимо знайти с ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 696 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 01.07.2009 | Комментарів (0)

Правила композиції для фотографів


Пропоную продовжити нашу тему про такий жанр образотворчого мистецтва, як фотографія, розглянувши основні правила отримання хорошої фотографії, які використовуються як новачками, так і відомими авторитетами. У даній статті багато цікавої інформації, тому я пропоную ознайомитися з нею не тільки новачкам, але і більш-менш "просунутим" фотографам. Звичайно, навряд чи професіонали знайдуть для себе щось нове, але хто знає?

Почнемо, мабуть, з правила "трійок"

Правила композиції для фотографів


Уявіть, що "картинка" перед Вами розділена на дев'ять частин вертикальними і горизонтальними лініями. Так ось, точки перетину цих ліній є оптимальними для фотографування об'єкту. Спробуйте сфотографувати що-небудь на уявному перетині, і ви зро ... Читати дальше »
Категорія: Цікаве | Переглядів: 797 | Додав: karvackyi_yura | Дата: 01.07.2009 | Комментарів (0)

Вхід
Категорії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0